vineri, 25 februarie 2011

Teapa canina.





Ca sa nu las lucrurile "asa cum au cazut", scriu despre un caz care mi s-a intamplat anul trecut.

O sa dau copy paste de pe alt site pe care am descris ce s-a intamplat, pur si simplu pentru ca nu mai am nervi sa o iau de la capat de la calendele grecesti. Asadar:

"Catelusa noastra, la 3 luni, cand am luat-o. Am cumparat-o de la domnul doctor veterinar Catalin Iosifescu, care este si crescator. Initial am observat zona fara blanita din jurul ochilor si l-am intrebat pe asistent (domnul doctor nu era la cabinet cand am luat-o) despre ce e vorba.

Mi-a spus ca a avut conjunctivita si ca au tratat-o si ca o sa-i treaca. Fotografiile sunt facute la trei zile dupa ce am luat-o. La o luna dupa ce am vorbit cu Catalin Iosifescu si am primit raspunsul linistitor, catelul meu arata si mai rau, ii aparusera rani pe bot si incepuse sa-i cada blana de pe picioare, in zone mici. Am sunat la cabinet - acelasi raspuns, sa nu-mi fac griji, o sa-i treaca. Am mers cu catelusa la facultatea de medicina veterinara, si mi-au dat diagnosticul corect - DEMODECIE!

Este o boala care de obicei afecteaza puii unui cuib in care nu se face curatenie iar sistemul imunitar al mamei este compromis. Dupa ce am aflat diagnosticul si am cumparat medicamentele de pe reteta, am fost la cabinetul domnului doctor CATALIN IOSIFESCU ca sa-i cer sa-mi completeze carnetul de sanatate si sa-mi spuna cand imi va da pedigreeul pentru catel. Nu era acolo si mi-a zis ca mi-l va completa si imi va da pedigreeul dupa doua saptamani! A trecut jumatate de an de atunci si nu am reusit sa iau pedigreeul. I-am spus asistentului de diagnosticul celor de la facultatea de medicina veterinara, iar dansul a cazut pe ganduri. A vrut atunci sa-i faca o injectie catelului insa nu l-am lasat, am plecat acasa cu medicamentele prescrise de cei de la facultate si totul a fost bine!

Mare atentie, acest CATALIN IOSIFESCU vinde catei bolnavi, daca nu vreti sa va chinuiti cum ne-am chinuit noi, evitati acest om si cabinetul lui!"


Atasez aici si pozele din postarea initiala!


Date scrise de altii:

"Informatii registrul comertului Hobby – Zoopet Srl

Stare societate INREGISTRAT din data de 7 mai 2010
Cod Fiscal: 26893812

Alte informatii de la Registrul Comertului
Data ultimei declaratii: 6 mai 2010.
Data ultimei prelucrari: 11 mai 2010.

Hobby – Zoopet Srl nu este platitoare de TVA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:)) Cool!

Numar Registrul Comertului J40/4729/2010

Date de contact: Hobby – Zoopet Srl
Adresa: Str. Nicolae Filimon 32 Bucuresti
Localitate: Sector 4 Judetul: Bucuresti Telefon: 0731137010 "
Sursa: http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/general/forum/topic/anuntam-politia-animalelor-despre/

Poate fi gasit si la:

vanzare_catei@yahoo.com
0761 367 471

20 de comentarii:

  1. Rog Colegiul Medicilor Veterinari sa se autosesizeze in cazul acestui doctor veterinar Catalin Iosifescu care vinde catei bolnavi cu parvoviroza si nu-l mai intereseaza de cateii care mor sau de cei care i-au cumparat pentru a face o bucurie cuiva si au ajuns sa le moara in brate.

    Marturie sint mesajele de la toata lumea si care apar pe toate forumurile:
    andreeabreloo88 a spus cu 22 ore, 21 minute în urmă:
    ajutor!
    am luat un catelus ..golden retriever de la DR IOSIFESCU CATALIN , are canise in tunari si arges , comuna badeni ! din ziua in care mi l-a adus era stricat la stomac , dupa ce mi-a spus k daca vreau sa mi aduca altul , de parca faceam schimb d obiecte nu de un suflet , l-am dus la alt dr si mi a spus k are parvoviroza , desi il am d 4 zile , deci canele mi-a fost adus bolnav !!! desi avea garantie medicala , chipurile . multi oameni au patit ca mine !
    cainii sunt tinuiti in conditii mizere , mirosea groaznic ca mi l-a adus ! trebuie sa facem ceva sa inchidem acele canise , isi bate joc de niste suflete !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. bichon, atentie mare va rog
    Postat de razvan19771985 pe 25 Ianuarie 2011, ora 17:10
    Tocmai mi-a murit catelusa care era cadoul iubitei mele de craciun.avea 6 saptamani.problema este ca a murit de parvoviroza.Dupa 3 zile in care a fost ca un catelus pe baterie am fost la veterinar si am aflat nemilosul diagnostic.Dupa 5 zile de lupta cu boala a murit saracuta. Problema este ca ne-a fost vanduta cu aceasta boala nemiloasa,desi pe carnet aparea un vaccin contra parvovirozei.iubita mea catelusa provenea de la o canisa din tunari.foarte probabil toti puisorii au fost contaminati cu acest virus.daca cunoasteti pe cineva care si-a cumparat catel de la canisa din tunari si acesta a murit va rog mult sa ma contactati poate gasim o solutie sa-i facem pe acesti nenorociti sa plateasca cumva.sau poate ati cumparat de la asa zisul veterinar catalin iosifescu.erau de la canisa tunari daca au murit.sufar mult dupa ingerasul meu.ne-a impachetat si pe mine si pe iubita mea in 3 zile cat a avut viata la noi.restul s-a luptat cu boala saracuta.

    Postat de dani_976 pe 01 Februarie 2011, ora 20:13
    …intradevar cine a cumparat catei de la acest Catalin Iosifescu – veterinarul intermediar de catei, sigur a avut probleme cu sanatatea cateilor si asa cum se spune si aici unele s-au soldat chiar cu moartea catelusilor. Am cumparat de la Catalin Iosifescu (este plin netul de anunturile lui) din asa zisa canise din Tunari. Nu pot sa va spun in ce conditii sint tinuti bietii catei acolo, lipsiti de orice norme de igiena si din acest motiv au mari probleme de sanatate. Catelul meu s-a imbolnavit deja in a doua zi si am tras o saptamina cu el, trebuia sa-i facem in fiecare zi citeva injectii.
    Deci mare atentie sa aveti cu vinzatorii de catei gen Catalin Iosifescu ce se pretind medici veterinari…iar cind apar problemele nu mai sint de gasit.

    Data adaugarii: 2011-02-19 21:13:02
    In data de 05.02.2011 am cumparat catelul de la domnul doctor Iosifescu Catalin care a a juns in Tulcea la ora 16:00 cu transportul de linie bucuresti-tulcea, mentionam ca am platit 200 de euro la soferul autocarului.
    Catelusul a ajuns plin de purici, plin de purici si mirosea foarte urat.
    in data de 06.02 catelusul a inceput sa fie trist iar in data de 07 a inceput sa vomite si dadea simtome de boala. Pe data de 08 am mers la cabinetul din tulcea, cabinet cu care colaboram de 9 ani, unde sunt 2 medici specialisti. Neam prezentat cu catelusul pentru consult. S-au facut cateva teste pe care noi le-am platit si in data de 09 catelusul ne-a murit. Doctorii au afirmat ca animalul avea simbtone de paraviroza deoarece voma si avea diaree cu sange.
    In momentul cand am plecat cu animalul la cabinet l-am anuntat pe asa zisul medic
    veterinar Iosifescu Catalin Care a fost foare cooperant, ba mai mult a vorbit si cu medicul nostru despre boala catelusului. Acest domn ne-a pormis ca ne da alt catel ca si cum ar schimba ciorapii. Bineinteles ca dupa ce catelusul a murit acest domn Iosifescu Catalin nu a mai raspuns la telefon. Putem arata oricand si oricui observatiile cabinetului medical, medici putand afirma oricand acelasi lucru.
    Suntem stapani de catei de 9 ani, stim cu sa`i ingrijim si stim ce inseamna un catelus bolnav, iar daca sunt si alti pagubiti ca si noi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0752490719 pentru a discuta despre acest domn(medic veterinar).

    RăspundețiȘtergere
  3. ...
    informatii despre acest infractor. politia ar trebui sa se autosesizeze. la fel so consiliul medicilor veterinari

    IOSIFESCU CĂTĂLIN IONUT, cetătean român, posesor a C.I. seria AS număr 643286, eliberată de S.P.C.L.E.P. Câmpulung la data de 24.07.2009, domiciliat în judetul Arges, Badeni, nr. 170

    RăspundețiȘtergere
  4. Iosifescu vinde acum sub numele de sarah_puppies@yahoo.com numar de telefon 0785916849 .

    Nu cumparati de la 0785916849 sarah_puppies@yahoo.com este tot Catalin Iosifescu

    RăspundețiȘtergere
  5. Catalin iosifescu vinde caini bolnavi

    http://reclamatieonline.ro/reclamatii/details/catalin-iosifescu-%E2%80%93-veterinarul-intermediar-de-catei-cu-parvoviroza.html

    RăspundețiȘtergere
  6. ATENTIE.

    Iosifescu vinde acum sub numele de sarah_puppies@yahoo.com numar de telefon 0785916849 .

    Nu cumparati de la 0785916849 sarah_puppies@yahoo.com este tot Catalin Iosifescu

    RăspundețiȘtergere
  7. Iosifescu Catalin vinde caini bolnavi . Nu cumparati de la catalin iosifescu . Caini bolnavi

    RăspundețiȘtergere
  8. Iosifescu vinde acum sub numele de sarah_puppies@yahoo.com numar de telefon 0785916849 .

    Nu cumparati de la 0785916849 sarah_puppies@yahoo.com este tot Catalin Iosifescu caini bolnavi

    RăspundețiȘtergere
  9. Catalin Iosifescu

    Iosifescu vinde acum sub numele de sarah_puppies@yahoo.com numar de telefon 0785916849 .

    Nu cumparati de la 0785916849 sarah_puppies@yahoo.com este tot Catalin Iosifescu caini bolnavi

    RăspundețiȘtergere
  10. Catalin Iosifescu - medic veterinar care vinde caini bolnavi, inseala lumea si ameninta cu moartea cand il tragi la raspundere pt fapta de inselaciune. Internetul este plin de anunturi cu plangeri la adresa lui. https://www.facebook.com/catalin.cata.733?fref=ts
    Catalin Iosifescu
    Catalin Iosifescu
    Sfârşitul conversaţiei

    RăspundețiȘtergere
  11. Catalin Iosifescu Ionut medic veterinar vinde de cativa ani caini bolnavi de parvoviroza si alte boli specifice cainilor. Cainii mor dupa cateva zile. In momentul cand incerci sa il tragi la raspundere acesta devine recalcitrant si ameninta cu moartea. Eu insumi am cumparat un caine bolnav care mi-a murit la 3-4 zile. In momentul cand l-am contactat si i-am adus la cunostinta ca voi depune o plangere la Colegiul medicilor, acesta m-a amenintat cu moartea

    Acesta si-a infintat cateva firme de-a lungul timpului, multe dintre acestea inchizandu-le pentru a-si putea pierde urma. La fel a facut si cu numarul de telefon si adresa de mail.
    Un numar actual de telefon este 0725361160

    Detine o firma in momentul de fata Farmacie Veterinara Sc Yosi-Vethelp Srl Com Stoenesti Arges Iosifescu Catalin Ionut - 0725361160

    RăspundețiȘtergere
  12. Catalin Iosifescu medic veterinar care inseala lumea prin vanzare de catei bolnavi

    Detine o firma in momentul de fata Farmacie Veterinara Sc Yosi-Vethelp Srl Com Stoenesti Arges Iosifescu Catalin Ionut - 0725361160

    RăspundețiȘtergere
  13. In data de 05.02.2011 am cumparat catelul de la domnul doctor Iosifescu Catalin care a ajuns in Tulcea la ora 16:00 cu transportul de linie bucuresti-tulcea, mentionam ca am platit 200 de euro la soferul autocarului.
    Catelusul a ajuns plin de purici, si mirosea foarte urat.
    in data de 06.02 catelusul a inceput sa fie trist iar in data de 07 a inceput sa vomite si avea simtome de boala. Pe data de 08 am mers la cabinetul din tulcea, cabinet cu care colaboram de 9 ani, unde sunt 2 medici specialisti. Ne-am prezentat cu catelusul pentru consult. S-au facut cateva teste pe care noi le-am platit si in data de 09 catelusul ne-a murit. Doctorii au afirmat ca animalul avea simtone de paraviroza deoarece voma si avea diaree cu sange.
    In momentul cand am plecat cu animalul la cabinet l-am anuntat pe asa zisul medic
    veterinar Iosifescu Catalin Care a fost foare cooperant, ba mai mult a vorbit si cu medicul nostru despre boala catelusului. Acest domn ne-a pormis ca ne da alt catel ca si cum ar schimba ciorapii. Bineinteles ca dupa ce catelusul a murit acest domn Iosifescu Catalin nu a mai raspuns la telefon. Putem arata oricand si oricui observatiile cabinetului medical, medici putand afirma oricand acelasi lucru.
    Suntem stapani de catei de 9 ani, stim cu sa`i ingrijim si stim ce inseamna un catelus bolnav, iar daca sunt si alti pagubiti ca si noi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0752490719 pentru a discuta despre acest domn(“medic” veterinar).

    -------

    Apar in fiecare zi noi cazuri de persoane inselate care-l demascheaza public pe acest asazis medic veterinar Catalin Iosifescu, defapt nu mai mult decit un vinzator de catei grav bolnavi cu parvoviroza si care putine sanse mai ai de a scapa cu viata.
    Pe reclamatieonline ania_67 spune:
    In ziua de 23.02.2011 am cuparat de la Catalin Iosifescu un pui de westie,femela,care a decedat ieri,04.03.2011,in ciuda eforturilor depuse de veterinarul care s-a ocupat de ea.Desi mi s-a spus ca voi primi un contract de vanzare nu s-a intamplat acest lucru,iar cainelui i s-au facut tratamente care nu au fost trecute in carnetul de sanatate.In momentul in care l-am contactat,pentru a cere detalii referitoare la ceea ce i s-a facut cainelui si de ce nu apar toate tratamentele in carnet,m-i sa raspus foarte urat si pe un ton ridicat.Rog Colegiul Medicilor Veterinari sa se autosesizeze in cazul acestul medic,poate asa nu mai sufera nici bietele animale si nici cei care le cumpara de la acest”veterinar”.
    andreeabreloo88 a spus cu 22 ore, 21 minute în urmă:
    ajutor!
    am luat un catelus ..golden retriever de la DR IOSIFESCU CATALIN , are canise in tunari si arges , comuna badeni ! din ziua in care mi l-a adus era stricat la stomac , dupa ce mi-a spus k daca vreau sa mi aduca altul , de parca faceam schimb d obiecte nu de un suflet , l-am dus la alt dr si mi a spus k are parvoviroza , desi il am d 4 zile , deci canele mi-a fost adus bolnav !!! desi avea garantie medicala , chipurile . multi oameni au patit ca mine !
    cainii sunt tinuiti in conditii mizere , mirosea groaznic ca mi l-a adus ! trebuie sa facem ceva sa inchidem acele canise , isi bate joc
    de niste suflete !!!


    RăspundețiȘtergere
  14. bichon, atentie mare va rog
    Postat de razvan19771985 pe 25 Ianuarie 2011, ora 17:10
    Tocmai mi-a murit catelusa care era cadoul iubitei mele de craciun.avea 6 saptamani.problema este ca a murit de parvoviroza.Dupa 3 zile in care a fost ca un catelus pe baterie am fost la veterinar si am aflat nemilosul diagnostic.Dupa 5 zile de lupta cu boala a murit saracuta. Problema este ca ne-a fost vanduta cu aceasta boala nemiloasa,desi pe carnet aparea un vaccin contra parvovirozei.iubita mea catelusa provenea de la o canisa din tunari.foarte probabil toti puisorii au fost contaminati cu acest virus.daca cunoasteti pe cineva care si-a cumparat catel de la canisa din tunari si acesta a murit va rog mult sa ma contactati poate gasim o solutie sa-i facem pe acesti nenorociti sa plateasca cumva.sau poate ati cumparat de la asa zisul veterinar catalin iosifescu.erau de la canisa tunari daca au murit.sufar mult dupa ingerasul meu.ne-a impachetat si pe mine si pe iubita mea in 3 zile cat a avut viata
    la noi.restul s-a luptat cu boala saracuta.
    ----------------

    Postat de dani_976 pe 01 Februarie 2011, ora 20:13
    …intradevar cine a cumparat catei de la acest Catalin Iosifescu – veterinarul intermediar de catei, sigur a avut probleme cu sanatatea cateilor si asa cum se spune si aici unele s-au soldat chiar cu moartea catelusilor. Am cumparat de la Catalin Iosifescu (este plin netul de anunturile lui) din asa zisa canise din Tunari. Nu pot sa va spun in ce conditii sint tinuti bietii catei acolo, lipsiti de orice norme de igiena si din acest motiv au mari probleme de sanatate
    . Catelul meu s-a imbolnavit deja in a doua zi si am tras o saptamina cu el, trebuia sa-i facem in fiecare zi citeva injectii.
    Deci mare atentie sa aveti cu vinzatorii de catei gen Catalin Iosifescu ce se pretind medici
    veterinari…iar cind apar problemele nu mai sint de gasit.
    ----------------

    Data adaugarii: 2011-02-19 21:13:02
    In data de 05.02.2011 am cumparat catelul de la domnul doctor Iosifescu Catalin care a a juns in Tulcea la ora 16:00 cu transportul de linie bucuresti-tulcea, mentionam ca am platit 200 de euro la soferul autocarului.
    Catelusul a ajuns plin de purici, plin de purici si mirosea foarte urat.
    in data de 06.02 catelusul a inceput sa fie trist iar in data de 07 a inceput sa vomite si dadea simtome de boala. Pe data de 08 am mers la cabinetul din tulcea, cabinet cu care colaboram de 9 ani, unde sunt 2 medici specialisti. Neam prezentat cu catelusul pentru consult. S-au facut cateva teste pe care noi le-am platit si in data de 09 catelusul ne-a murit. Doctorii au afirmat ca animalul avea simbtone de paraviroza deoarece voma si avea diaree cu sange.
    In momentul cand am plecat cu animalul la cabinet l-am anuntat pe asa zisul medic
    veterinar Iosifescu Catalin Care a fost foare cooperant, ba mai mult a vorbit si cu medicul nostru despre boala catelusului. Acest domn ne-a pormis ca ne da alt catel ca si cum ar schimba ciorapii. Bineinteles ca dupa ce catelusul a murit acest domn Iosifescu Catalin nu a mai raspuns la telefon. Putem arata oricand si oricui observatiile cabinetului medical, medici putand afirma oricand acelasi lucru.
    Suntem stapani de catei de 9 ani, stim cu sa`i ingrijim si stim ce inseamna un catelus bolnav, iar daca sunt si alti pagubiti ca si noi va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0752490719 pentru a discuta despre acest domn(medic veterinar).
    ---------

    RăspundețiȘtergere
  15. "Mare atentie, acest medic veterinar CATALIN IOSIFESCU vinde catei bolnavi,daca nu vreti sa va chinuiti cum ne-am chinuit noi, evitati acest om sicabinetul lui!"
    SURSA http://letdreamscome.blogspot.ro/2011/02/teapa-canina.html
    Sc Yosi-Vethelp Srl 0725361160

    RăspundețiȘtergere
  16. "Mare atentie, acest medic veterinar CATALIN IOSIFESCU vinde catei bolnavi,daca nu vreti sa va chinuiti cum ne-am chinuit noi, evitati acest om sicabinetul lui!"
    SURSA http://letdreamscome.blogspot.ro/2011/02/teapa-canina.html
    Sc Yosi-Vethelp Srl 0725361160 . Si-a schimbat numarul ca sa isi piarda urma. Noul tel 0757411419

    RăspundețiȘtergere
  17. https://evenimentulmuscelean.ro/index.php/social/23874-yosi-vethelp-srl-un-prieten-al-animalelor-dumneavoastra

    saga continua?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Candidează la primărie pe lista Pnl.
      Nimeni nu.i face o.bucurie?

      Ștergere
  18. Medic Veterinar ,vand catei Labrador ( auriu , negru , ciocolatiu ) si pui Golden Retriever , in varsta de 6 saptamani , vaccinati . deparazitati , carnet de sanatate , pedigree ;pe toata perioada anului ; Pret 200--250 E Contact : 0761367471; vanzare_catei@yahoo.com ; Asigur transport oriunde in tara !. Pret: 200 Euro

    Telefon: 0761367471
    Nume: catalin iosifescu
    Judet: Bucuresti
    E-mail: vanzare_catei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Catalin Iosifescu veterinarul care vinde caini bolnavi. Contul de facebook https://www.facebook.com/catalin.cata.733

    RăspundețiȘtergere